Renault Clio fiyat listesi Mayıs 2024! En ucuz fiyatlı Clio kaç para oldu?

Renault Clio fiyat listesi Mayıs 2024! En ucuz fiyatlı Clio kaç para oldu?
Otomobil sektöründe heyecan dorukta! Her ayın başında otomobil firmaları, sıfır kilometre araçlar için yeni fiyat listelerini belirliyor. Bu ayın gözdesi ise Renault Clio! Peki, Renault Clio'nun Mayıs 2024 fiyatları ne durumda?

En ucuz fiyatlı Clio kaç para oldu? Renault Clio fiyat listesi Mayıs 2024- Renault'un sevilen modeli Clio için yapılan fiyat güncellemesi bekleniyor. Ancak şu an için Clio'nun fiyatlarında bir değişiklik olmadı. İşte, Renault Clio'nun Mayıs fiyat listesi:

  • Renault Clio equilibre 1.0 Sce 65 hp: 942.000 TL
  • Renault Clio equilibre 1.0 Tce 90 hp: 973.000 TL
  • Renault Clio equilibre 1.0 Tce ECO 100 hp: 1.024.000 TL
  • Renault Clio equilibre 1.0 Tce x-Tronic 90 hp: 1.075.000 TL
  • Renault Clio evolution 1.0 Tce X-Tronic 90 hp: 1.101.000 TL
  • Renault Clio techno esprit alpine 1.0 Tce X-Tronic 90 hp: 1.229.000 TL
  • Renault Clio techno esprit alpine E-Tech full hybrid 145 hp: 1.495.900 TL

Renault, Clio modeli için kredi desteği sunmaya devam ediyor. Mayıs ayının getirdiği yeni fiyatlarla, otomobil tutkunları Renault Clio'ya daha yakından bakabilirler. Renault'un sunduğu geniş model yelpazesi ve cazip ödeme seçenekleriyle, Clio'yu edinmek artık daha kolay!

Renault Clio için Kredi Desteği Devam Ediyor

Renault, Clio modeli için özel kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Bu sayede, Clio'ya sahip olmak isteyenler için ödeme kolaylıkları sağlanıyor. Kredi desteği ile birlikte, Clio'nun yenilikçi özelliklerinden ve güvenilir performansından faydalanmak artık daha erişilebilir hale geliyor.

Renault Clio: Modern Tasarım ve Güçlü Performans

Renault Clio, şık ve modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Her detayı özenle düşünülmüş olan Clio, şehir içi ve şehir dışı yolculuklarda mükemmel bir deneyim sunuyor. Ayrıca, çeşitli motor seçenekleriyle her kullanıcının ihtiyaçlarına uygun bir seçenek sunuyor.

Clio, yüksek donanım seviyeleriyle sürücü ve yolcularına üst düzey konfor ve güvenlik sunuyor. Geniş iç hacmi, ergonomik koltukları ve modern teknoloji özellikleriyle her yolculuk keyifli bir deneyim haline geliyor. Ayrıca, güvenlik donanımlarıyla da sürücülerin ve yolcuların güvenliğini en üst düzeyde sağlıyor.