Özel ve Bahçeli Arasındaki Görüşme Tamamlandı

Özel ve Bahçeli Arasındaki Görüşme Tamamlandı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de bir araya gelerek 45 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de bir araya gelerek 45 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme, yeni anayasa çalışmaları ve ekonomideki son gelişmeleri ele almak amacıyla gerçekleştirildi. Bahçeli, görüşme sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sayın genel başkan değerlendirme yapar." diyerek sözü Özgür Özel'e bıraktı. Özel'in, konuya ilişkin grup toplantısında detaylı bir değerlendirme yapması bekleniyor.

Özgür Özel, geçtiğimiz Perşembe günü AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından MHP lideri Bahçeli ile ikinci kritik buluşmasını gerçekleştirdi. Bahçeli ve Özel, saat 12.00'de basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmede, görüşme odasına yalnızca Özgür Özel'in alınması dikkat çekti. Özel'in yanında CHP Grup Başkanvekilleri Ali Mahir Başarır ve Gökhan Günaydın bulunurken, MHP'den ise Grup Başkanvekilleri Erkan Akçay ve Sermet Atay eşlik etti.

Görüşme öncesinde Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Özgür Özel'e yüklenerek, "Saati merak ederse bana sorabilir." şeklindeki sert sözlerle gündeme gelmişti.

Görüşmeye ilişkin detayların ve açıklamaların, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in grup toplantısında yapacağı konuşmada netlik kazanması bekleniyor.