Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Görüştü

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Görüştü
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve önceki dönem Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde kritik görüşme gerçekleştirdi.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen buluşmada, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) şu anki lideri Özgür Özel ve önceki genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi. Saat 19.05'te başlayan görüşme yaklaşık 2 buçuk saat sürdü.

Görüşme, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan ve tartışmalara sebep olan Özel'in görüşmesi üzerine yoğunlaştı.

kilicdaroglu-ozel2.jpg

Mart 2024'teki yerel seçimlerin ardından gerçekleşen bu buluşma, liderlerin ilk yüz yüze görüşmesi oldu.

Kılıçdaroğlu'nun daha önceki "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" açıklaması, görüşmenin ana başlıklarından birini oluşturdu. CHP liderlerinin, siyasi stratejiler üzerine karşılıklı fikir alışverişi yaptığı belirtildi.

Özel'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesinde partinin önceki genel başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak görüşmenin çerçevesi hakkında bilgi verdiği ve onların görüş ve önerilerini aldığı ifade edildi.