Antalyaspor Teknik Direktör Kadrosu İçin Alex İle Anlaştı

Antalyaspor Teknik Direktör Kadrosu İçin Alex İle Anlaştı
Sergen Yalçın, Antalyaspor teknik direktörlüğünden sezon sonunda ayrılacağını açıklamıştı. Akdeniz ekibi, Yalçın'ın yerine Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza ile anlaştı.

Antalyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın'ın sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından yeni bir hoca arayışına girmişti. Kırmızı-beyazlı kulüp, uzun süredir gündemde olan Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza ile prensip anlaşmasına vardı.

Ancak Brezilyalı teknik adam, Sergen Yalçın görevdeyken resmi imza atmayı ve Antalya'ya gelmeyi kabul etmedi. İmzaların sezon sonunda atılması bekleniyor.

Prensip Anlaşması Sağlandı

Antalyaspor yönetimi, sarı lacivertli kulübün efsane ismi Alex de Souza ile prensipte anlaşma sağladı. Teknik direktörlük kariyerinde Sao Paulo U20 takımı ile Avai'yi çalıştıran 46 yaşındaki Alex, gelecek sezon Antalyaspor'da görev yapacak.

Antalyaspor'da Alex de Souza'nın yardımcı antrenör olarak görevlendirdiği ismin, kendisi gibi Türkiye'de iz bırakan Brezilya asıllı Türk futbolcu Mehmet Aurelio olduğu öğrenildi.

Aurelio, daha önce Fenerbahçe'de de yardımcı antrenörlük yapmıştı.

İmzalar Sezon Sonunda Atılacak

Brezilyalı teknik adam Alex de Souza, Sergen Yalçın görevdeyken Antalyaspor'a gelmeyi ve resmi olarak imza atmayı kabul etmedi. Souza, bu kararını Antalyaspor yönetimine ileterek, bu durumun etik olmadığını belirterek resmi imzaların sezon sonunda atılmasını talep etti.

Antalyaspor'un köklü taraftar grubu 07 Gençlik, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Hoş geldiniz Alex De Souza ve Mehmet Aurelio, birlikte harika işler başaracağımıza inanıyoruz" mesajını yayınladı.