Beşiktaş'ın Geri İstediği Talisca Kariyer Planlarından Bahsetti

Beşiktaş'ın Geri İstediği Talisca Kariyer Planlarından Bahsetti
Beşiktaş'ın unutulmaz oyuncularından Anderson Talisca, siyah-beyazlı taraftarların özlemle beklediği bir geri dönüş için umutları sonlandırdı. Brezilyalı yıldız, Al Nassr'da geçirdiği dönemde Beşiktaş'ı geride bıraktığını açıkladı.

Beşiktaş'ın taraftarlarının özlemle beklediği isimlerden biri olan Anderson Talisca, kariyerindeki dönüm noktalarını ve gelecek hedeflerini paylaştı.

Brezilyalı futbolcu, Al Nassr'da geçirdiği sürecin ardından Beşiktaş'taki günlerini geride bıraktığını dile getirirken, gelecekte Bahia'ya dönmeyi arzuladığını belirtti.

Talisca, "Bence kariyerimin en iyi günlerini Beşiktaş'ta yaşamıştım ancak Al Nassr'da Beşiktaş'taki dönemimi geride bıraktım. Ben oraya gittiğimde sadece altı yabancı vardı. Uzun vadede büyüme olacağını biliyorduk ama bu kadar hızlı değildi. Ronaldo'nun gelişiyle her şey değişti. Bugün, dünya liglerine bakarsanız Arap Ligi'nin ilk on arasında olduğunu görürsünüz. Giderek daha da gelişecek" açıklamasıyla Beşiktaş'taki performansının kariyerinin en parlak dönemlerinden biri olduğunu ifade ederken, Al Nassr'a transfer olmasıyla birlikte yeni bir sayfa açtığını vurguladı.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus'un kariyerinde büyük bir etkiye sahip olduğunu belirten Talisca, Benfica döneminde yaşadığı gelişimi ve taktiksel değişimleri vurguladı.

Gelecek hedeflerine dair konuşurken, bir gün Bahia'ya geri dönmeyi umut ettiğini dile getiren Talisca, "Şu anda Brezilya'ya dönmek hedefim değil, özellikle de kariyerim çok düzenli ve iyi yapılandırılmış olduğu için, on yıldır Brezilya dışındayım. Çok sağlam bir kariyer, çok yüksek bir performans standardını korudum. Ama Bahia'da bitirmek zaten planlanmış bir şey. Her zaman kalbimde olan bir şey, bana kapıları açan Bahia'ydı. Bu sevgiye sahibim. Ama hesap kitap yapmıyorum, dayandığım, dayandığım, iyi oynadığım sürece. Kalitesiz bir şekilde bitirmek istemiyorum." açıklamasını yaparak bezilya'da futbol kariyerini sonlandırma isteğini de açıkça ifade etti.