Fenerbahçe Gelecek Sezon 10 Kişiyle Yolları Ayırıyor

Fenerbahçe Gelecek Sezon 10 Kişiyle Yolları Ayırıyor
Yeni sezonda Fenerbahçe, kadrosunda önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Performans düşüklüğü ve beklentilerin altında kalan futbolcularla yollar ayrılıyor. Listede 10 isim var. İşte detaylar...

Süper Lig'in dev kulüplerinden Fenerbahçe, sezon sonu için önemli bir karar alarak kadroda değişiklik yapma yoluna gitti. Sarı-lacivertliler, beklenen performansın altında kalan 10 futbolcuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Şampiyonluk umutlarını son haftalarda yaşanan puan kayıplarıyla zora sokan sarı-lacivertliler, önümüzdeki sezon için radikal bir karar aldı. Kadroda revizyona gitme kararı alan Fenerbahçe, 10 isimle yollarını ayıracak.

Kulüp içi kaynaklardan edinilen bilgilere göre gelecek sezonda Fenerbahçe formasıyla yoluna devam etmeyecek oyuncular arasında Mert Hakan Yandaş, Çağlar Söyüncü, Luan Peres, Rade Krunic, Serdar Aziz, Leonardo Bonucci, Miha Zajc, Ryan Kent, Joshua King ve Serdar Dursun bulunuyor. Bu oyuncuların performanslarından memnun kalmayan teknik heyet ve yönetim, kadroyu yenileyerek yeni hedeflere odaklanmayı planlıyor.