Boşanma Sürecindeki Eşini Mesajla Kandırıp Öldüren Katil Tutuklandı

Boşanma Sürecindeki Eşini Mesajla Kandırıp Öldüren Katil Tutuklandı
36 yaşındaki Kerim Coşkun, oğlunun telefonundan gönderdiği sahte bir mesajla 32 yaşındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'u öldürdü.

Kerim Coşkun (36), 6 aylık uzaklaştırma kararının ardından eski eşi Yonca Kazan Coşkun'a (32) oğlunun telefonundan korkunç bir tuzak kurdu.

Kerim Coşkun, oğlunun telefonundan "Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum" mesajını göndererek Yonca Kazan Coşkun'u kandırdı. Aldığı mesajı ciddiye alan Yonca, oğlunun yanına gitmek üzere kapıyı açtı. Ancak kapıyı açar açmaz bekleyen eski eşi tarafından acımasızca saldırıya uğradı.

Eşinden kaçmak için banyoya saklanan Yonca Kazan, eşinin kapıyı kırması sonucu kendisini savunamadı ve bıçak darbelerine teslim oldu. Yonca Kazan'ın olay yerinde hayatını kaybetmesinin ardından Kerim Çoşkun olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu.

esini-oldurdu2.jpg

Olayla ilgili olarak Yonca Kazan'ın kardeşi; "Katil zanlısı olay günü binanın kapısı içeriden çıkan bir kişi tarafından açılınca içeriye giriyor. Burada yangın merdiveninde saklanıyor. Ablam onu engellediği için çocuğunun telefonundan 'Anne ben çok hastayım, beni okuldan alır mısın' diye yazıyor. Ablam da 'Oğlum ben hastayım, gelemem' diye mesaj atıyor. Daha sonra eşini arıyor, eşi 'işteyim gidemem' diyor. Ablam hazırlanıp çıkmak üzereyken katil onu içeriye atıyor. İçeriye girdikten sonra bıçağını çıkarıp tecavüz ediyor. Ablam bu olay gerçekleştikten sonra banyoya saklanıp kapıyı kilitliyor. Ütüyle kapının kolunun yan tarafını deliyor. Sırtından 3 kez bıçaklıyor. Ablam zaten kan kaybından hayatını kaybediyor. Hiçbir şey olmamış gibi binadan çıkıyor" ifadesinde bulundu.