10 Ocak Basın Çalişanlari Günü

10 Ocak Basın Çalişanlari Günü

Antalya Valisi Muammer Türker, 10 Ocak Basın Çalışanları Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, başta turizm ve tarım sektörleri olmak üzere pek çok alanda öncü il olan Antalya’nın bu başarıya ulaşmasında, ülke ekonomisine olumlu katkılarda bulunmasında basın çalışanlarının çok önemli rolü ve desteği bulunduğunu bildirdi.
Antalya Valisi Muammer Türker açıklamasında, “Basın mesleğinde çalışanlarla çalıştıranların arasındaki ilişkilerin düzenlenmesine ilişkin, 212 sayılı Yasanın, yürürlüğe girdiği tarih olan 10 Ocak günü 54 yıldan beri, ülkemizde her yıl ‘Basın Çalışanları Günü’ olarak kutlanmaktadır. Başta turizm ve tarım sektörleri olmak üzere pek çok alanda öncü il olan Antalya’nın bu başarıya ulaşmasında, böylece ülkemiz ekonomisine olumlu katkılarda bulunmasında basın çalışanlarının çok önemli rolü ve desteği bulunmaktadır” ifadelerine yer verdi.
Basın çalışanlarının şimdiye kadar sağladıkları bu katkıların, bundan sonra da aynı duyarlılıkla vatan ve millet sevgisiyle devam edeceğine inandığını belirten Vali Türker, açıklamasında tüm basın çalışanlarının ‘10 Ocak Basın Çalışanları Günü’nü içtenlikle kutlayarak, sağlık, huzur, başarı ve mutluluklar temenni etti.