2014-2015 Sezonu Antalya Basketbol Yerel Ligi Fikstürü Çekildi

2014-2015 Sezonu Antalya Basketbol Yerel Ligi Fikstürü Çekildi

-2014-2015 sezonu Antalya Basketbol Yerel Lig Fikstürü, tüm kulüplerin ve antrenörlerin katılımı ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nde Türkiye Basketbol Federasyonu Antalya Basketbol İl Temsilcisi Soner Yasak moderatörlüğünde çekildi.
Fikstür çekimine İl Tertip Kurulu Başkanı ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İzzet Tekelli, İl Tertip Kurulu Üyesi ve Kepez Belediye Spor Kulübü Şube Sorumlusu Hakan Çatal, İl Tertip Kurulu Üyesi ve Antalya Gelişim Gençlik Spor Kulübü Genel Menajeri Yusuf Ziya Koç, İl Hakem Kurulu Üyelerimiz Emin Bayramlar ve Şenol Yalçın’ın yanı sıra Tüm Kulüp idarecileri, Kulüp Temsilcileri ve Antrenörler katıldı.
Fikstür çekiminin açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Basketbol Federasyonu Antalya Basketbol İl Temsilcisi Soner Yasak, Antalya basketbolu adına önemli yaz geçirdiklerini belirterek, "Bildiğiniz gibi geçen sezon ilimizde toplamda 1500 maç oynattık. Salon sıkıntısı yaşadığımız ilimizde bu kadar maç oynatabilmek bir rekor. 2014-2015 sezonunda hedefimiz daha fazla maç oynatmak ve yeni bir rekora imza atmaktır. Antalya Basketbolunun gelişmesinde hepimizin olduğu gibi kulüplerimizin rolü çok büyüktür. Kulüplerimizden bu konuda gereken hassasiyeti ve önemi göstereceklerine inanıyorum. 2014-2015 sezonunun bir önceki sezonlar gibi sorunsuz, keyifli, heyecan verici, Antalya basketboluna Fair-Play ruhuna yakışır mücadeleler olmasını temenni ediyor ve böyle olacağına da inanıyorum” dedi.
Antalya Basketbol Ligi’nin değerinin giderek arttığını belirten Yasak, “Çıtayı daha da yükseltmek için elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğiz. 2014-2015 sezonunda Türkiye Basketbol Federasyonu 3.Ligi’nde Kepez Belediye Spor Kulübü, Kadınlar 2.Ligi’nde Alanya Belediye Spor ve Akdeniz Yıldızları Kulübü, Bölgesel Lig’de Antalya Gelişim Gençlik Spor Kulübü mücadele etmeye hak kazandılar. Takımlarımıza başarılar diliyor. Aynı zamanda Basketbol Yerel Ligimizde mücadele edecek bütün takımlarımıza yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmalarda sonra sonra fikstür çekimine geçildi. Fikstür çekiminde Kulüp Temsilcileri ve Antrenörler arasında heyecanlı anlara sahne oldu. Geçen Sezon şampiyon olan takımların seri başı olduğu fikstür çekiminde, Genç Erkek-Kız, Yıldız Erkek-Kız, Küçük Erkek-Kız, Minik Erkek-Kız kategorilerinde gruplar oluştu.
Kulüp temsilcilerinin ve antrenörlerin çektiği kuraya göre belirlenen fikstür Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından onaylandıktan sonra www.antalyabasketboliltemsilciligi.com adresinde yayınlanacağı belirtildi.