Ak Gençler "başbakan'a Destek" İçin Yürüdü

Ak Gençler "başbakan'a Destek" İçin Yürüdü

AK Parti Kayseri Gençlik Kolları Başkanlığı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek yürüyüşü düzenledi.
Parti binası önünde toplanan AK Parti Kayseri Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri burada slogan atmaya başladı. Yaklaşık 150 kişilik grup, yapılan açıklamanın ardından kent merkezinde yürüyüşe geçen üyeler, "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları eşliğinde yürüdü. Düzenlenen destek yürüyüşü hakkında bilgiler veren AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden, "Başbakanımız için Cumhurbaşkanı adayımız için bir etkinlik düzenledik. Bizde bu etkinliği parti binamızın önünden başlattık. İnşallah arkadaşlarımız Cumhurbaşkanı adayımız ve Başbakanımız için yürüyecekler" dedi.
Yürüyüşe destek için katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de, "Tüm Türkiye ilk defa oy kullanarak kendi Cumhurbaşkanını seçecek. Halkın Cumhurbaşkanını seçmesi ülkemizin açısından bir ilktir. Daha önceki dönemleri düşündüğümüzde, Cumhurbaşkanı seçimlerini düşündüğümüzde herbir Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde ülke krize sokulurdu. Olağanüstü bir dönem oluşmuştur" ifadelerini kullandı.
Özhaseki ayrıca, "Yeraltında ne kadar yılan ve çıyan varsa açığa çıkmıştır. İnsanları baskı altına almışlardır. Milletin iradesi dışında belkide milletin devleri ile savaşan olaylara dayatarak seçmişlerdir. Biz bunlara çok alışmıştık. Seçilen birçok Cumhurbaşkanı öncesi azıcık Türkiye siyasi tarihini bilenler azıcık bu konuda bilgisi olanlar hatırlarlar. Şimdi yeni bir dönem başlıyor. Millet kendi Cumhurbaşkanını kendisi seçiyor. Bu önemli birşeydir" diye konuştu.
Konuşmaların ardından parti binası önünde toplanan gençler, kent merkezinde destek yürüyüşüne başladı.