Alanya Engelsiz Yaşamevi İçin Yardım Konseri

Alanya Engelsiz Yaşamevi İçin Yardım Konseri

Antalya’nın Alanya ilçesinde bulunan Engelsiz Yaşamevi Derneği tarafından engelli çocukların kaldığı dernek binasını iyileştirmek amaçlı 30 Ekim’de Alanya Kültür Merkezi’nde bir konser düzenlenecek.
Engelsiz Yaşamevi Derneği Kurulu Üyesi Ünal Ayaz, konser biletlerinin 10 TL’den satıldığını belirterek, geceden elde edilecek gelirin engelli öğrencilerin gelişiminde faydalı olan Engelsiz Yaşamevi’nin iyileştirme çalışmalarında kullanılacağını bildirdi. Ayaz, "Derneğimiz yaklaşık 4 ay önce kuruldu. Derneğimizde hiç bir ücret talep etmeksizin zihinsel engelli gençlerimize hizmet veriyoruz. Onların daha iyi şartlarda eğitim görmeleri ve yaşam alanlarının iyileştirmesi için elimizden geldiğince çalışmalarımıza devam ediyoruz. Düzenlenecek yardım konserine katılan Alanya’nın değerli ses sanatçılarına ve korolarına teşekkür ediyorum" dedi.
Biletlerin Hancı Pastaneleri, Sınav Kafe, Nathali Restoran, Şıkır Şıkır Mağazası, Burak Optik ve Martı Eczanesi’nden temin edilebileceğini söyleyen Ünal Ayaz, tüm Alanya halkını bu anlamlı etkinliğe davet etti.