’10 Dakika Mola’ Projesi Sporcuları Bonzaiden Koruyacak

Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu, ’10 dakika Mola’ ismi ile hazırladıkları projeyle sporcuları bonzai ve uyuşturucuyla mücadele konusunda bilinçlendiriyor.
Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu’nun kurduğu proje ekibi illerdeki şampiyona müsabakalarına giderek, devre aralarında sporculara 10 dakika süren bonzai ve uyuşturucuyla mücadele hakkında bilgi veriyor. Son zamanlarda bonzai maddesinin, Türkiye’ye zor anlar yaşattığını söyleyen, Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, uyuşturucuyla mücadelede sporculara büyük iş düştüğünü söyledi. Ilıcak ayrıca, federasyon olarak yeni bir kampanya başlattıklarını söyledi. Proje hakkında bilgi veren Kaya Muzaffer Ilıcak, “10 Dakika Mola’ adında Türkiye çapında bir organizasyon. Şampiyonalara gidiyoruz. Tam maçların arasında finallere yakın olmayan bir zaman içerisinde maçları 10 dakika durduruyoruz. Biraz evvel de gördüğünüz gibi arkadaşlara derdimizi anlatmaya çalışıyoruz. Çünkü dert bizim, sizin, hepimizin, bütün Türkiye’nin derdi. Ancak sporla bu dert yenilebilinir. Projemizin adı ‘10 dakika mola’. Hayatımızda verdiğimiz 10 dakika aranın bence en önemli tarafı. Hayatımız adına verebileceğimiz kararı 10 dakikada tekrar bir kafamızdan düşünmek adına konulmuş bir isimdir. İsim babası da çok sevdiğimiz gazeteci bir arkadaşımızdır. Bundan sonra biz bunlara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, daha sonra Ju Jitsu ve Brezilya Jiu Jitsu Federasyonu faaliyet programında yer alan Ju Jitsu ümitler, gençler ve büyükler (Bay-Bayan) 2014 Türkiye Şampiyonası’na katılan sporculara bonzai hakkında konferans verdi.

Haberleri