Aesob Başkanı Sevimçok Ve Oda Başkanlarından Sözen’e Ziyaret

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve oda başkanları, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kardiyan, Abdullah Akça, Birlik Disiplin Kurulu Üyesi Alim Uysal ve oda başkanları Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sözen, ikinci beş yıllık görev süresinde de odalarla el ele çalışarak esnafın sıkıntılarına yerel yönetim ölçeğinde çözüm bulacaklarını söyledi.
AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ise Antalya’nın turizme endeksli bir bölge olduğunu belirtirken, Bütünşehir Yasası ile birlikte bazı sıkıntıların oluştuğunu ifade etti. Sevimçok en büyük sıkıntının ulaşımda yaşandığını, esnafın ise özellikle ruhsatlandırmalarda güçlükler yaşadığına dikkat çekti.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise Bütünşehir Yasası nedeniyle sıkıntılar yaşandığını, belirsizliklerin olduğunu ancak sıkıntılı süreci atlatarak hizmete en iyi şekilde devam edeceklerini belirtti. AESOB’un ilçede oluşan idari kadrosunun başkanları ve yönetimleri ile düzgün bir yapı oluşturduklarını da ifade eden Başkan Sözen, bu durumun hem belediye, hem de Manavgat için bir avantaj olduğunu söyledi.

Haberleri