Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç:

10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini esnaf gezisi ziyaretleri sırasında değerlendiren AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Bartın’da çok yüksek bir oy oranı ile Türkiye’nin gücüne güç katacağız” dedi.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve beraberindekiler, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri çerçevesinde esnaf ziyaretleri yaparak, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Ziyaretlerde AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Genel Meclisi üyesi Regaip Bayraktar, Belediye Meclis üyesi İlker Camcı ve partililer eşlik etti.
TUNÇ: HALKIMIZ SABIRSIZLIKLA 10 AĞUSTOS’U BEKLİYOR”
Şadırvan Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Bartın’da esnaflarımızı ziyaret ediyorum. Türkiye’de olduğu gibi tüm Bartın’da da halkımız milletimiz 10 Ağustos’a kilitlenmiş durumdadır. On iki yıldır Türkiye’ye hizmet eden yeni Türkiye’nin mimari Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’a oy vermek için vatandaşlarımız sabırsızlıkla 10 Ağustos’u bekliyorlar. İnşallah güçlü Türkiye’nin yolu açılacaktır. İstikrar daha da kökleşecek. Vatandaşlarımız da ise, bu heyecanı görüyoruz. Halkımızın ilgisine çok teşekkür ediyorum. Bartın’da çok yüksek bir oy oranı ile Türkiye’nin gücüne güç katacağız” dedi.

Haberleri