Ak Parti İl Başkanı Özden, Hacılar'da

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında il yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları ile Hacılar İlçesi'nde esnaf ziyareti yaptı.
Hacılar İlçe Meydanı'nda başlayan esnaf ziyaretinde Özden'e, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut, il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları eşlik etti. Hacılar ilçesinde tüm esnafı ziyaret eden heyet sıkmadık el, görüşmedik vatandaş bırakmadı. Görüştükleri her vatandaştan 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Özden ve beraberindekiler, vatandaşlara da Türk Bayrağı ve Erdoğan baskılı bayrak dağıttı.
Esnaf ziyaretleri sırasında, İl Başkanı Özden, bir kırtasiyeden aldığı hikaye kitaplarını, Belediye Başkanı Doğan Ekici de aldığı oyuncakları mahalledeki çocuklara dağıtarak, onlarında minik gönüllerini aldı. Son olarak, Hacılar İlçesindeki sanayi esnafını da ziyaret eden Özden ve beraberindekiler, Hacılar Belediyesi'ne de geçerek Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'yi de ziyaret edip, ilçenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Haberleri