Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer:

Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer nöbetçi milletvekilliği uygulaması öncesinde basın mensuplarına Kayseri’ye yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verirken, 62. Hükümete ’de başarılar diledi. İsmail Tamer partide bir tasfiyenin söz konusu olmadığını ve Abdullah Gül’ün ne zaman isterse partide görev alacağını sözlerine ekledi.
AK Parti İl binasında AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ile basın açıklaması gerçekleştiren AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer 62. Hükümet, Abdullah Gül ve Kayseri’ye yapılacak yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer “ Yeni Türkiye bütün farklılıklarıyla bir birine saygı gösteren topluluğun kendine güvenen özgür, ileri demokrasinin yerleştiği müreffek bir Türkiye olacaktır. Bu yolda 62. Hükümetimize başarılar diliyoruz ve onun yanındayız. Kayseri’de ki yatırımlarımız her zamanki gibi devam etmekte. İlk defa şehirlerde başbakanımız tarafından temeli atılan şehir hastanelerimizin 2016’da bu aylarda bitirmeyi planladığımızı artık rahatlıkla söyleyebiliriz. Yine sağlıkta geçen hafta münasebetiyle sağlık müdürü ve eğitim araştırma hastanesi genel sekreteri başhekimlerle geniş bir toplantı yapmış olduk. Şehrimizin doğusunda özellikle İldem bölgesinde, Mimsin bölgesinde ki ve Talas’taki hastalarımızın daha iyi sağlık hizmeti almaları adına çalışmalar yaptığımızı ifade edebilirim. Burada eskisi gibi semt polikliniklerini hayata geçireceğiz. Orada ki hastaların buralara gelmesini biraz daha rahat sağlık hizmeti alabilmesi yönünde çalışmalarımızın olduğunu söylemek istiyoruz” dedi.
Tamer “ Normal belirlemiş olduğumuz yere gar binamızı yapacağız. Buna itafen yüksek hızlı trenin buraya gelmesi için bakanımızla yaptığımız istişareleri yürüttüğümüzü ifade etmek istiyorum. Yine ayrıca havaalanını genişletilmesiyle ilgili projelerimiz devam ediyor. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün gayretleriyle orası artık hava meydanlarına devredildi. Bu arada son 6 ay içerisinde 2 tane seçim geçirdik. Türkiye önemli problemlerini ortadan kaldırıp ve bugün için yeni bir Türkiye’nin temelini atacak işler yapmış oldu” diye konuştu.
“ Halkın vesayetiyle ilk defa cumhurun seçime giderek seçtiği iradesiyle, özgürlüğüyle müreffeh bir Türkiye’nin temelini atacak cumhurbaşkanını seçmiş ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 12. Cumhurbaşkanı olarak köşke çıkarmıştır” diye konuşan Tamer “AK Parti içerisinde tasfiyeymiş falan diye bir şey olmaz. Kendi de açıkladı dönebilirse her zaman partide yeri vardır. Bu ikilinin arasına hiçbir kuvvet giremez. Ne benim gibi milletvekilleri nede başkası bu ikili arasında ki münasebeti, kardeşliği, dostluğu eleştirmek yada onu yermek gibi hakkımız da yok yetkimizde yoktur” dedi.

Haberleri