Ak Parti Kepez İlçe Yönetimi İşbaşi Yaptı

AK Parti Kepez İlçe Yönetim Kurulu 60 kişi ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.
AK Parti Kepez İlçe 3. Olağan Kongresi hafta sonu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın katılımı ile gerçekleşmişti. İlçe Kongresi sonrasında yeniden göreve seçilen İlçe Başkanı Yusuf İşeri, yönetim kurulu ile bir araya geldi.
Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Kongremizi büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdik. Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ ve Milletvekillerimizin katıldığı kongre sonrasında bir çok yeni isim Kepez İlçe yönetimine girdi. Yeni kadromuzla Kepez’e hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
AK Parti Kepez İlçe Yönetim Kurulu’nun ilk toplantısına 30 asil ve 30 yedek toplam 60 yönetim kurulu üyesi katıldı. Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, her hafta Salı günleri yapacakları toplantılara tüm yönetim kurulunun katılacağını söyledi. İşeri, “İşimiz çok. Durmak yok yola devam edeceğiz. Kadromuza 20 yeni isim katıldı. Bu yeni arkadaşlarımız ile birlikte 2015 yılında yapılacak olan Genel seçimlere hazırlanacağız. Kepez bu seçimlerde de yine başarılı olacaktır” şeklinde konuştu.
Kepez’in çok büyük önem taşıdığını da vurgulayan İşeri, “Kepez’de seçimleri hep kazandık ve bundan sonra da kazanmaya devam edeceğiz. Her yönetici arkadaşımız kapı kapı dolaşacak, sıkmadık el bırakmayacaklardır. Üye sayımızı da Yılbaşına kadar 56 binden 78 bine taşımamız lazım. Bu nedenle her arkadaşımız üye yapmalıdır. Hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haberleri