Aktar’dan Saç Dökülmesine Karşı Mucizevi Karışım

Kayseri’de aktarlık yapan bir esnaf karıştırdığı doğal yağlarla saç dökülmesine karşı saçların yeniden çıktığını, sağlamlığını arttıran bir formül bulduğunu ve tepkilerin çok iyi olduğunu söyledi.
Kayseri Kapalı çarşıda aktarlık yapan İsmail Gezgin kendi karşımı olan ve tamamen doğan yağlardan elde ettiği karışımın saç dökülmesini engellediğini ve dökülen saçların yerine yeni ve daha sağlan saçların çıktığını söyledi. Aktar bu karışımın yüzde 90’na yakın sonuç verdiğini söyledi.
Aktar İsmail Gezgin “ Saç dökülmesine karşı sattığımız ilaç özel yağlardan yaptığımız özel bir ilaçtır. Kendimize has bir ilaçtır. Kişi bunu ilk kullandığı gün etkisini ve faydasını görmektedir. Saç dökülmesini durdurur. İlaç bitimine kadar saç kökünü canlandırır, dökülmesini durdurur ve dökülen yerlerden yeniden saç çıkmasını sağlamaktadır” dedi.
Gezgin “ Kişi bu ilacı bir ay kullanmaktadır fakat isteğe göredir kişi 2 ay da kullanabilir, 3 ay da kullanabilir. Sonuç aldıkça etki ve faydasını gördükçe daha çok isteyerek kullanacaktır. Bu ilacı kullanan kişiler bize geri dönüyor. Eşini, dostunu, akrabasını, arkadaşını bize yönlendiriyor. Yüzde doksan olumlu sonuçlar almaktayız. Bunu kullanan kişi ilk gün itibariyle etkisini faydasını görür yani müşterinin muhatabı direk biziz çünkü bizim yaptığımız özel bir ilaç olduğu için müşteride ne gibi etkiler yaptığını biz daha iyi biliriz. Bu özel karışımın fiyatı ise 40 TL’dir” diye konuştu.

Haberleri