Alanya'da Silahlı Çatişmada Üçüncü Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

Antalya’nın Alanya ilçesinde, aralarında alacak verecek meselesi yüzünden trafikte birbirlerine kurşun yağdıran 3 zanlıdan biri de hastanedeki tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi.
Olay, 1 Ağustos Cuma gecesi Hacet mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Erhan Ş. (29), Ali K. (34) ve Savaş K. (37) Yaylayolu kavşağındaki trafik ışıklarında karşılaşmış, kısa süren tartışmanın ardından 07 NZS 01 plakalı otomobilden inen Erhan Ş. ve Ali K., 07 NBD 01 plakalı otomobildeki Savaş K.'yı tabancayla yaralamıştı. Savaş K. da araçta bulunan tabancasıyla kendisini korumak için ateş edince, Erhan Ş. ve Ali K da yaralandı.
Erhan Ş. ve Ali K. olay yerinden geldikleri otomobille kaçtı.
Savaş K. olay yerine çağırılan ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Kaçan şüpheliler Erhan Ş. ve Ali K. gece saatlerinde Asayiş Büro Amirliği cinayet bürosu ekiplerince kullandıkları silahla yakalandıktan sonra hastanede sağlık kontrolünden geçirildi, emniyetteki ifadelerinin ardından Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına çıkarıldı. Nöbetçi mahkeme iki zanlıyı "meskun mahalde ateş etmek, korkutmak ve panik oluşturmak, ruhsatsız silah taşımak suçundan" tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. Nöbetçi mahkeme Ali K.'ı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakırken, zanlı Erhan Ş de tutuklanarak Alanya Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
Zanlılardan Savaş K da, hastanedeki tedavisinin ardından sabah saatlerinde Asayiş Büro Amirliğinde ifadesi alındıktan sonra Alanya Adliyesi'ne sevk edildi.

Haberleri