Anfaş Food Product Ve Bevex Fuarlarına 40 Bin Ziyaretçi Bekleniyor

Antalya Expo Center’da 25-28 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek "22. Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuar" ve eş zamanlı olarak düzenlenecek olan "Anfaş Bevex 4. İçecek İhtisas Fuarı", "Barista Show" etkinliğine ev sahipliği yapacak.
Anfaş Food Product Fuar Direktörü Münevver Duran konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere; kahve, birçok toplumda fazlasıyla tüketilen, sağlık ve keyif artırıcı bir ürün. Kahve kültürü de artık ülkemizde damak tadı açısından bilinçli tüketime yönlenmekte. Buradan yola çıkarak düzenlenecek bu etkinlikte, kahve kavurma yönteminin teknik sunumunu, tüketiciyi bilgilendirme ve Türkiye’deki kahve üretimini artırmaya yönelik seminer ve konferanslarla desteklemek amacındayız" dedi. Duran, fuar kapsamında ayrıca "Latte Art" sunum teknikleri ile ilgili ödüllü bir yarışma da düzenleneceğini bildirdi.
Her geçen yıl hızla büyüyerek ve gelişerek düzenlenen Anfaş Food Product ve Bevex’te kahvenin özel bir bölümde sergileneceği ve bu bölümde üretici ve ithalatçı firmaların sektördeki payını artırmak için ürün tanıtımı yapabileceklerini de ifade edenDuran, özel yöntemlerle kavrulmuş kahve çekirdeklerinin ve aromatik kahvelerin sunumu ve kahve makinesi tanıtımlarının da fuara renk katacağını söyledi.
Anfaş Food Product Gıda ve Bevex Fuarlarına bu sene 45 bin ziyaretçinin beklendiği belirtildi.

Haberleri