Antalyaspor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Antalyaspor, PTT 1. Lig’in 15. haftasında evinde oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Hami Mandıralı, "Biz bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Adanaspor ligin güçlü takımlarından biri. Kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.
Hasan Subaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Hami Mandıralı yönetimindeki antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncular laktak testinden geçti. Testin ardından ısınma koşusu yapan oyuncular ara pas çalışmasıyla hazırlıklarını tamamladı.
Adanaspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, "Adanaspor kendi sahasında berabere kaldı ve hoca değişikliğine uğradı. Biz bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Adanaspor ligin güçlü takımlarından biri. Kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.
Haftayı 3 puanla kapattıkları için mutlu olduklarını kaydeden Mandıralı, "Oyuncu arkadaşlarım 2 maçtır olağanüstü çaba gösteriyorlar. Çok daha dikkatli oynayamaya başladılar. Gol yemiyoruz, bu sevindirici. Orta saha canlı, ofansif alanda biraz daha üretken olmalıyız. Üretilen pozisyonları doğru değerlendirmeliyiz. Oyuncularımın performansından daha memnunum. Sonuç itibariyle istediğimiz şeyler oluyor. Saha içinde takım olma duygusu oluştu" diye konuştu.
"KARADENİZLİ OLDUĞUM İÇİN ATEŞLİYİM"
Kayseripor maçında oyunculara karşı agresif hareketlerinin sorulmasına Mandıralı şöyle yanıt verdi:
"Her yöre insanın kendine özgü tavırları var. Ben Karadenizli olduğum için biraz daha ateşliyim. Tezcanlıyım. Oyuncu arkadaşlarım basit hatalarına sinirlenince, bir tavır ortaya çıkıyor ama oyuncu arkadaşlarıma bir ön yargım yok. Bunu da hissettiklerini düşünüyorum. Saha kenarında mum gibi durmak hoş değil. Taraftar grubu da bunu istemez. O agresiflik, heyecan sonuçta Antalyaspor için."
TARAFTAR ELEŞTİRİLERİNE YANIT
Taraftarlardan gelen eleştirilere ise Mandıralı, "Taraftarlar, futbolseverler her türlü eleştiriyi yapabilirler. Onların istediklerini yaparsak takım kuramayız. O nedenle en iyisini, sahada en iyi performans verecekleri tercih ediyoruz. Biz geldikten sonra birkaç genç arkadaşımız enerjisi ile bize destek vermeye başladı. Özellikle Osman. Osman’a ben formayı verdim ama kendisi de istedi. İnsanların istediği kadroları oluşturursak bizim buralarda olmamıza gerek yok. Emrah’da potansiyel var ve bu potansiyelin dışarı çıkarılması lazım" ifadelerini kullandı.

Haberleri