Antalyaspor Taraftar Grubudan Başkan Genç’e Teşekkür Ziyareti

Antalyasporlular Derneği’ne bağlı en büyük taraftar gruplarından Red Soldiers üyeleri, Döşemealtı Belediyesi Başkanı Turgay Genç’e Haziran ayında gerçekleşen ve Antalyaspor’un tesisleşmesinde çok önemli bir yeri olan arazi tahsisi için teşekkür ziyaretinde bulundu.
Antalyaspor’un önemli taraftar gruplarından Antalyasporlular Derneği Red Soldiers Grubu, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret etti. Taraftar grubu olarak Döşemealtı halkını ve Belediye başkanı Turgay Genç’i Antalyaspor’un maçlarına beklediklerini ifade eden Red Soldiers üyeleri, Haziran ayında yapılan yer tahsisi için teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Genç, ’’Biz Antalyasporlu olarak üzerimize düşen görevi yaptık. Göreve geldiğimizde ilk yaptığımız işlerden biri olan tahsis kararı için onur ve gurur duyuyorum’’ dedi. Başkan Genç, yapılacak tesisin Antalya’da ki yeteneklerin gençlerin gelişmesine katkı yapacağını ifade etti.
Red Soldiers Grubu Başkanı Berk Çoraylı ise Başkan Turgay Genç’ten Döşemealtı’nda Antalyaspor’a taraftar kazandırılmasını ve bunun öncülüğünün yapılmasını istediklerinin söyledi. Çoraylı Başkan Genç’e grubun manifestosunu ve teşekkür plaketi takdim etti.

Haberleri