Antalyaspor’da Hedef Şampiyonluk

PTT 1. Lig’de zirve yarışını sürdüren Antalyaspor’da, basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan, tek hedeflerinin sezon sonunda şampiyon olmak olduğunu söyledi.
İkinci yarı kamp çalışmalarının yolunda gittiğini söyleyen Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, “Kamp çalışmalarımız yolunda gidiyor herhangi bir aksaklık yok. Oyuncular yüksek tempoda ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyorlar. İkinci yarıya teknik kadro ve oyuncu bakımından çok iyi hazırlanıyoruz” dedi.
“FORVET ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR”
Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Hasan Ali Ceylan, forvet arayışlarının devam ettiğini belirtti. Ceylan, “Transfer çalışmalarımız sürüyor. Defansa İstanbul Başakşehirspor’dan Can Arat’ı, orta sahaya ise Eskişehirspor’dan Erman Kılıç’ı aldık. Forvet arayışlarımız sürüyor. Birçok oyuncuyla görüşüyoruz. Şuanda netleşmiş ve sonuca yaklaşılan bir oyuncu yok. Çalışmalarımızı gizli olarak yürütüyoruz. Görüştüğümüz oyuncular içerisinden Antalyaspor’un menfaatleri doğrultusunda biriyle anlaşacağız” şeklinde konuştu.
“TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK”
Tek hedeflerinin sezon sonunda şampiyonluk olduğunu dile getiren Ceylan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Antalyaspor’un tek hedefi şampiyon olmak. Onun haricinde bir beklentimiz yok. Camia olarak buna kenetlendik. Sezon sonunda inşallah hedeflediğimiz şampiyonluğu yaşayacağız. Buna hem futbolcular, hem teknik heyet, hem de yöneticiler olarak inancımız tam”
“TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”
Taraftar desteğini ikinci yarıda daha fazla hissetmek istediklerini vurgulayan Hasan Ali Ceylan, gelen taraftarın şampiyonluk yolunda kendilerine yardımcı olacağını ifade etti. Ali Ceylan, “Sezonun ikinci yarısında taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. İlk yarıda çok yanımızda göremedik. Biz daha çok seyircinin gelmesini istiyoruz. Futbol seyri yüksek bir oyun. PTT 1. Lig’deki maçlar çok zevkli geçiyor. Çok ekonomik şartlarda çok zevkli mücadeleler var. Bu maçları seyretmeye değer. Gelen taraftar takımı da motive eder ve sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaştırır. Onları sonuna kadar yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberleri