Atso’dan Üyelerine Fuar Desteği

Antalya Ticaret Ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO üyelerinin yurt içindeki sektörel fuarlara katılımlarını artırmak için finansman desteği sağlayacaklarını açıkladı.
ATSO üyelerinin fuarlara aktif katılım sağlayarak sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerini arttırmaları, teknolojik gelişmeleri yakından izlemeleri, kurumsal kapasitelerini geliştirilmeleri ve rekabet güçlerini artırmaları amacıyla böyle bir karar aldıklarını belirten Budak, "Söz konusu destekten katılım sağlanacak fuarla ilgili sektörlerde faaliyet gösteren veya faaliyet alanı farklı görünmekle birlikte ticari ilişkisi kabul edilebilir olan üyeler yararlanabilecek. Üyelerin fuara gidiş ve dönüş uçak bileti bedelinin 200 TL’ye kadar olan kısmı Odamızca karşılanacak" dedi.
ATSO ÜYESİ HER FİRMA YARARLANABİLİYOR
ATSO üyesi her firmanın bu destekten yararlanabileceğini belirten Budak şunları kaydetti:
"Aynı firma grubundan, yani firmanın kendisi ya da kendisine bağlı şubelerinden yılda 1 şirket yetkilisi ziyaret desteğinden faydalanabilecek. Organizasyonlar kontenjanla sınırlı olacak ve kesin katılımcı listesi başvuru sırasına göre tespit edilecek. Belirlenen kriterleri sağlayan tüm üyeler söz konusu teşvikten faydalanabilecek. Organizasyonunun yapılabilmesi için odamız bünyesindeki ilgili Meslek Komitelerimiz tarafından, ziyaret düzenlenmesi planlanan fuarın açılış gününden en geç 1 ay öncesine kadar karar alınacak. Katılım sağlanacak fuar için Yönetim Kurulu onayı sonrasında ilgili Meslek Komitesi Başkanı’nın bilgisi dâhilinde meslek grubu üyelerine duyuru yapılacak ve katılım talepleri alınacak. Üyelerin fuara gidiş ve dönüş uçak bileti bedelinin 200 TL’ye kadar olan kısmı Odamızca karşılanacak. Organizasyonun düzenlenebilmesi için en az 20 katılımcının başvuru yapması gerekiyor.”
Budak, ATSO üyelerinin faydalı gördükleri fuarları kendi meslek komitelerine bildirmelerini isteyen Budak, planlamaya ne kadar erken başlanırsa daha çok üyenin bu teşvikten faydalanabileceğine dikkat çekti. İlgili Meslek Komitesi tarafından talep olması halinde ziyaret düzenlenmesi planlanan fuarlara geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi otobüs ile gidiş ve dönüş organizasyonu da yapılabileceğini kaydetti.

Haberleri