Başarı Koleji’nde Yeni Okul Aile Birliği

Başarı Koleji Okul Aile Birliği seçimleri Başarı Koleji Konferans salonunda gerçekleştirildi. Kurucu Müdür Akif İnci’nin 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında görev yapan aile birliği yönetim ve denetim kurullarına teşekkür içeren kısa konuşmasının ardından Divan kurulu belirlendi. Divan başkanlığını İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Divan üyeliklerine Bircan Ay ve Deniz İlmak seçildi. Yönetim Kurulu faaliyet raporu aile birliği başkanı Arif Kaplan, Denetim kurulu faaliyet raporu da denetleme kurulu başkanı Mehmet Sert tarafından okunarak ibraz edildi.
Eski Okul Aile Birliği’nin ibrazının ardından 2014-2015 Eğitim Öğretim döneminde görev yapacak Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetleme Kurullarının seçimlerine geçildi. Yapılan seçimler sonucunda 4 asil 4 yedek üyeden oluşan Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine Yasemin Toraman, Pınar şehirli, Mustafa Karacan ve Arif Kaplan, 2 asil 2 yedek üyeden oluşan Denetleme Kurulu asil üyeliklerine ise Mehmet Sert ve Kemal Enhoş seçildi.
Seçimlerin ardından toplanan Yönetim ve Denetim Kurulları görev dağılımını gerçekleştirdi. Okul Aile Birliği Başkanlığına Arif Kaplan, Başkan yardımcılığına Pınar Şehirli, Yönetim Kurulu üyeliklerine Yasemin Toraman ve Mustafa Karacan getirildi. Denetleme Kurulu başkanı Mehmet Sert, Başkan Yardımcısı ise Kemal Enhoş oldu.
Başarı Koleji olarak geçtiğimiz yıl bir çok önemli etkinliğe imza attıklarını belirten Okul Aile Birliği Başkanı Arif Kaplan “Bu etkinlikler içerisinde hiç şüphe yok ki en önemlisi, maden faciası yaşanan Soma’da hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın aileleri ve çocukları için düzenlemiş olduğumuz kermes oldu. Velilerimiz ve öğrencilerimizin duyarlılıklarını en iyi şekilde ortaya koydukları kermesten elde edilen geliri bir grup veli ve öğrencimiz bizzat Soma’ya giderek kendi elleriyle ihtiyaç sahiplerine teslim ettiler. Bu ve benzeri etkinliklerimiz 2014-2015 eğitim öğretim yılında da devam edecek. Siz değerli velilerimizin aynı duyarlılığı göstereceğinden hiç şüphem yok. Sizlere bugüne kadar göstermiş olduğunuz ve bundan sonra göstereceğiniz duyarlılıklardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Haberleri