Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç Yunus Büyükkuşoğlu İmam Hatip Ortaokulunu Ziyaret Etti

Melikgazi belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Caferbey Mahallesinde yer alan Yunus Büyükkuşoğlu İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek okul ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı ve belediye tarafından gerçekleştirilecek çalışmaları değerlendirdi.
Okul Müdürü Hasan Aslan tarafından karşılanan ve okul hakkında kısa bilgilendirilen Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Belediye yetkileri ile ve okul idarecileri birlikte öğretmenler odasına giderek öğretmenler ile sohbet ettiler ve sınıfları gezdiler.
Okul bahçesinde öğrenciler ile basketbol sahasında basketbol oynayan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şu açıklama da bulundu:
“ Şehrimizin Caferbey mahallesinde yer alan ve 400 öğrencisi ile bölgenin eğitim ihtiyacını karşılayan okulumuza ziyaret ederek belediyemizce yapılacak çalışmaları değerlendirdik. Melikgazi belediyesi eğitim ve eğitimcinin dostu ve destekleyicisidir. Bu okulun en büyük sıkıntısı çevresindeki virane ve harap vaziyette bulunan yapılardı. Bu tehlike arz eden yapıları belediye olarak temizledik. Tehlike arz eden yapılar Kentsel dönüşüm sayesinde yenilenecek ve okulumuzda bundan payını alacaktır. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi iyi koşullarda bu hizmetlerden yararlanırlarsa sonuçta daha verimli hale gelecektir. Ülkemizin geleceği daha aydınlık olması ve bayrağımıza, vatanımıza, milletimize, devletimize sahip çıkan bir anlayışla yavrularımız bilgili yetişmelerine imkan tanınmalıdır. “dedi

Haberleri