Başkan Gökce, Başsavcı Dağdelen Ve Askerlik Şubesi Başkanı Arabacı'yı Ziyaret Etti

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Belediye Başkanı Hasan Gökçe, Korkuteli Askerlik Şube Başkanlığı görevine atanan Personel Üsteğmen Ufuk Arabacı ve Korkuteli Cumhuriyet Savcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Dağdelen'i makamlarında ziyaret etti.
Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce'ye ziyaretlerinde MHP İlçe Başkanı Veli Yorulmaz ve MHP Meclis Üyesi Mehmet Kılıç eşlik etti. İlk ziyareti Askerlik Şube Başkanlığı görevine atanan Personel Üsteğmen Ufuk Arabacı'ya gerçekleştiren Gökce, Arabacı'ya yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Gökce belediye olarak tüm kurumlara ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi.
Ankara Bakım Komutanlığı’ndan gelen ve Korkuteli'ni kendi isteği ile seçtiğini ifade eden Personel Üsteğmen Ufuk Arabacı ise, Başkan Gökce'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Korkuteli benim tercihimdi. İlçeyi çok sevdim. Gelip görünce insanları tanıyınca isabetli tercih yaptığımı gördüm. Sıcakkanlı insanları var. Korkuteli halkına en iyi hizmeti vermeye çalışacağım. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Gökce ikinci ziyaretinde ise, geçtiğimiz ay Korkuteli Cumhuriyet Savcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Dağdelen ile makamında bir araya geldi. Başkan Hasan Gökce Başsavcı Dağdelen'e görevinde başarılar dilerken, daha önce Alanya ve Kemer Cumhuriyet Savcılığında görev yapan Dağdelen ise Korkuteli'nde görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Haberleri