Başkan Uysal Halk Günü Toplantılarına Devam Ediyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Biz Size Geliyoruz” sloganı ile her hafta düzenlediği Halk Günü Toplantılarına Sinan Mahallesi’nde devam etti.
Sinan Mahalle Çarşısı’nda yapılan Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, kısa vadeli talepler için çözüm üreten ve uzun vadeli talepleri çalışma programına alan Başkan Uysal, “Bizim en büyük projemiz insan. İnsanın olduğu yerde varız. Günde 16 saat çalışarak hizmet üretiyor, sorunları çözüyoruz” diye konuştu.
Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ümit Uysal, “Halkımıza söz vermiştik. Kırcami İmar Planı’nı yapacağız diye. Muratpaşa Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı’nda Kırcami İmar Planı’nı onaylayarak halkımıza verdiğimiz sözü tuttuk. Yaşlı Evimiz ve Dutlubahçe Kreş ve Gündüz Bakımevimizi hizmete açtık. Kadınlarımıza meslek edindirmek için 17 mahallede kurs yerlerimiz haftaya faaliyete giriyor. ADALYA Vakfı aracılığıyla 115 öğrencimize burs veriyoruz. Biz ne söz verdiysek tutarız” dedi.
ESNAFA ÖZEL PROJELER
Muratpaşalı esnafın sorunlarını çözmek üzere özel projeler geliştirdiklerini kaydeden Başkan Uysal, şunları söyledi:
“İnsanımızın mutlu olabilmesi için toplam ticari pastanın büyümesi gerekiyor. Sinan Mahallesi ve çekirdek mahallerde ücretsiz internet noktaları faaliyete geçecek ve buralardaki cazibeyi arttıracağız. Biz Kaleiçi’ni, Balbey’i, Haşimişcan’ı ve Sinan Mahallesi merkezli Muratpaşamızın cazibe noktalarını tanıtmak üzere Moskova Fuarı’nda, Berlin Fuarı’nda stantlar açacağız. Bizim tek amacımız buradaki ticaret pastasını, alışveriş pastasını büyütmek. Bizim şehir çekirdeğimizin bu mahallelerdeki hareket oranını yükseltmek.”

Haberleri