Belediye Başkanı Böcek 86 Çocuğun Kirvesi Oldu

Konyaaltı Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Sünnet Şöleni, yaşları 5 ile 12 arasında değişen 86 çocuğun sünnet edilmesiyle son buldu. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in kirveliğini yaptığı sünnet çocukları, Medstar Hastanesi'nde ücretsiz yapılan sünnet işlemiyle erkekliğe de ilk adımı atmış oldu.
Konyaaltı Belediyesi, yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen Sünnet Şöleninin 19’uncusunu gerçekleştirdi. Yaşları 5 ile 12 arasında değişen 86 çocuk, sünnet olmak için Medstar Antalya Hastanesi’ne geldi. Çocukların kirveliğini üstlenen Böcek, ilk sünneti yapılan 7 yaşındaki Arda Çalışkan’ı yalnız bırakmadı. Arda ve ailesiyle sohbet eden Belediye Başkanı Böcek, çocuğun mutluluğuna ortak oldu.
Kirveliğin ardından gazetecilere açıklama yapan Böcek, şöyle konuştu: "Medstar Antalya Hastanesi’nde her yıl olduğu gibi bu yılda çocuklarımız erkekliğe ilk adımlarını attı. Maddi durumu iyi olmayan ailelerimizin çocuklarını hijyenik bir ortamda sünnet ettirip, onların heyecanlarına ortak olduk. Erkekliğe ilk adımı atan çocuklarımızın ve ailelerinin bu özel günde yanlarında olmaktan büyük mutluluk duydum. Çocuklarımızı ve de ailelerini şimdiden kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah düğünlerine de geliriz."
Başkan Böcek, sünnet olan çocuklara saat ve çeşitli hediyeler verdi. Böcek'e, Medstar Antalya Hastanesi Direktörü Opr.Dr.Ömer Refik Özozan da eşlik etti.

Haberleri