Bursa’da yatırıma açılan yeni kapı

Müşteri odaklı hizmet anlayışını ön planda tutan firma, profesyonel ve kurumsal bir çerçevede sunduğu çözümleri ile rakiplerinden bir adım öne geçiyor. Rich World Gayrimenkul A.Ş. olarak, önümüzdeki dönemde Türkiye çapında hizmet vermeyi düşündüklerini kaydeden Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, “Hedefimiz; başta Bursa olmak üzere Türkiye’nin her şehrinde faaliyet göstermek ve sektörümüzle ilgili uluslar arası platformlarda söz sahibi olmaktır” şeklinde konuştu.

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörleri arasında üst sıralarda yer alan inşaat ve gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın bir süredir çeşitli hizmetler veren Cengiz İloğlu ve ekibi, geçtiğimiz Aralık ayında Rich World Gayrimenkul A.Ş. adıyla hayata geçirdiği yeni firmayla, sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Gayrimenkul sektöründe tecrübeli olmanın büyük bir avantaj olduğunu söyleyen Cengiz İloğlu, önümüzdeki dönemde adından sıkça söz ettirecek projelere imza atacaklarını dile getirdi.




“RAKİP DEĞİL, YOL ARKADAŞI”

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü büyük bir pastaya benzeten Cengiz İloğlu, “Rich World Gayrimenkul A.Ş. olarak, gayrimenkul sektöründeki firmaları kendimize rakip değil, birer yol arkadaşı olarak görüyoruz. Çünkü inşaat ve gayrimenkul sektörünün büyümesi demek, Bursa’nın da büyümesi demek. Bu bağlamda yol arkadaşlarımızla birlikte içinde bulunduğumuz sektörü daha da büyütmemiz gerektiğini düşünüyorum. Hali hazırda büyük bir pasta olarak gördüğümüz sektörün daha da büyümesi, bizlerin alacağı payı da aynı ölçüde büyütüyor. Dolayısıyla aslında hepimiz aynı düşüncede olmalıyız” diye konuştu.

Sektörde 10 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olduklarını da belirten İloğlu, “Doğru zamanda, doğru yerde olmak hayattaki en önemli felsefemizdir. Çünkü doğru zamanda doğru yerde olmamız müşterilerimize doğru yatırım imkânı sunmamızı sağlıyor. İşte bu yüzden müşterilerimiz bizi uzun soluklu bir yatırım partneri olarak görüyor” şeklinde konuştu.

DOĞRU ZAMANDA, DOĞRU YATIRIM…

Sahip oldukları bilgi ve tecrübeyi kurumsal bir çatı altında, yurt geneline yaymayı amaçladıklarını da ifade eden Cengiz İloğlu, “Rich World Gayrimenkul A.Ş., Yenişehir başta olmak üzere Bursa’nın tamamında etkili bir yatırım ortağıdır. Yerelden aldığımız bu güveni ulusala da taşıma amacındayız. Gayrimenkul sektöründeki tüm yenilikleri ve gelişmeleri takip ederek, müşterilerimizin doğru zamanda, doğru yerde yatırım yapmalarını sağlamayı hedefliyoruz” dedi.




“KENTSEL DÖNÜŞÜM, SEKTÖR İÇİN BÜYÜK FIRSAT”

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önünde kentsel dönüşüm gibi çok ciddi bir fırsat olduğunu da belirten İloğlu, kentsel dönüşüm kavramının tüm tarafları memnun edecek şekilde planlanması gerektiğinin altını çizerek, “Türk inşaat ve gayrimenkul sektörü, gelecek 100 yılını planlamasını sağlayacak bir fırsatla karşı karşıya. Sektörün dinamikleri olarak bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Bunun için ilk etapta halkın bilgilendirilmesi ve kentsel dönüşümün bir rant meydanı olmadığının görülmesi gerekiyor. Tabi bu bilgilendirmenin kamu eliyle yapılması daha mantıklı. Son zamanlarda başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe olmak üzere bu konuda sorumluluk alan belediye başkanlarımızı görüyoruz. Ben bu konuda STK’ların ve meslek odalarının da inisiyatif alması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu derece önem arz eden bir konu da kentin ortak akılla hareket etmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

DAP YAPI İLE DEV ANLAŞMA…

Uzman kadrosu ve kurumsal yapısıyla, Türkiye’nin önde gelen inşaat markalarının yetkili pazarlamasını da yapan Rich World Gayrimenkul A.Ş., sektörün öncü firmaları arasında yer alan Dap Yapı ile imzaladığı yeni anlaşma kapsamında, Türkiye genelindeki tüm Dap Yapı projelerinin satış ve pazarlamasını gerçekleştirecek.

Geçtiğimiz yıl 32 farklı ülkeden ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden yaklaşık 55 bin kişiyi buluşturan Bursa İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı’nın bu yıl yapılacak olan organizasyonunda Rich World Gayrimenkul A.Ş. olarak, 3. ve 4. salonda toplam 401 metrekarelik 2 ayrı stant da ziyaretçilerle buluşacaklarını da ifade eden Cengiz İloğlu, fuarın bu yıl daha fazla kişiyi ağırlayacağını tahmin ettiklerini söyleyerek, yurtiçi ve yurtdışından bir çok müşterilerini Bursa’da ağırlayacaklarını söyledi.
 

Bursa Haberleri