"LÖSEV ile hayata bağlayın"


Tedavisi yıllarca süren ve çok pahalı olan lösemi ve kanser hastalıkları sadece hasta olan bireyi değil aileyi de yakından etkileyen ve yıpratan bir süreçtir.

Bir yandan maddi imkânsızlıklar diğer yandan hastalığın ve diğer sorumlulukların getirdiği yüklerle aileler bu zor süreçte çok sıkıntılı günler geçirirler. Bu gün Türkiye genelinde kayıtlı 20 BİN’e yakın hastası olan LÖSEV hastaların ve ailelerinin tüm bu ihtiyaçlarından yola çıkarak onları yalnız bırakmıyor. Sadece sağlık değil, eğitim ve ihtiyaçların karşılanması anlamında da götürdüğü desteklerle 18 yıldır onlara hayat kaynağı olmaya devam ediyor.

BURSA’DA LÖSEV AİLELERİNE HİÇ BİTMEYEN ET VE ET ÜRÜNLERİ YARDIMLARI

Bu hafta tüm Türkiye’de yapılan et ve et ürünleri dağıtımları Bursa’da bu gün hayata geçiriliyor.
16 Kasım günü Bursa’da LÖSEV’e kayıtlı hastalara et ve et ürünlerinin yardımları yapıldı. LÖSEV Bursa şubeden yapılan yardımları Bursa’da tedavi gören ve LÖSEV’e kayıtlı hastalara iletildi.

LÖSEV’den yapılan açıklamalarda; “ 12 ay boyunca hastalara yapılan bu yardımların lösemi hastaları için hayati önemi vardır, lösemi bir kan hastalığıdır ve çocukların düzenli protein ile beslenmesi gerekmektedir. Hasta çocuklarımızın ihtiyaçlarından yola çıkarak tüm Türkiye’de beslenme konusunda da onlara düzenli olarak et ve et ürünleri yardımlarını ulaştırıyoruz. Et ve et ürünleri yardımları ilaç kadar değerlidir, çocukların ve yetişkin hastalarında bu beslenme ve moralle tedavide bir adım öne geçmesini sağlıyoruz. Bu yardımları da LÖSEV’e bağış yapan hayırsever Türk Halkının bağışları ile hayata geçiriyoruz. Bağışçılarımız her zaman Ailelerimizin dualarını alıyorlar” dendi.

Her zaman olduğu gibi LÖSEV Aileleri tüm bağışçılara teşekkürler ederek ve dualar ederek bir dahaki dağıtıma dek şubeden ayrıldı. 

Bursa Haberleri