Diş Hekimi Gülçin Bilecen İlk Kişisel Resim Sergisini Açtı

Diş Hekimi Gülçin Bilecen 50 resimden oluşan ilk kişisel resim sergisini açtı.
Diş hekimi Gülçin Bilecen ilk kişisel resim sergisini açtı. Fikret Otyam Sergi Salonu’nda 50 resimden oluşan sergideki resimlerin ana temasını sevgi oluşturuyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mithat Yolcu, Sanatçı Fikret Otyam ve davetliler katılımıyla gerçekleşen açılışta Gülçin Bilecen, resimlerinde postmodernizme tepkiyi ortaya koyduğunu söyledi. Bilecen, "Yıllar önce kısa bir süre minyatür çalışmaları için ders almıştım. Onun etkilerini de resimlerimde gözlemleyebilirsiniz" diye konuştu.
HER RESİM BİR HİKAYE
Her eseriyle bir gönül bağı olduğunu ifade eden Bilecen, "İnsanın yalnızlığını resimlerime yansıttığımı düşünüyorum. Teknoloji ilerledikçe insan yalnızlaşıyor. İnsanın eskiye özlemini, aile kavramını kısacası sevgi unsurlarını resimlerime yansıtmaya çalışıyorum" dedi.
Bugüne kadar birçok karma sergide resimlerini sanatseverlerle buluşturmasına rağmen, kişisel sergi açmanın başka bir heyecan olduğunu anlatan Bilecen, "Onlara bakıldığını, beğenildiğini görmek beni hem mutlu ediyor. Hem de gururlandırıyor" dedi.
Fikret Otyam Sergi Salonu’ndaki resim sergisinin bir hafta boyunca açık kalacağı belirtildi.

Haberleri