Doyran’a Kapalı Otopark Ve Meydan

Akdamlar ve Hacısekiler arasına kurulan sosyete pazarında sıcak asfalt, kaldırım ve sokak aydınlatma çalışmalarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, bölgenin ikinci sosyete pazarının kurulduğu Doyran’nda çalışmalara başladı.
Sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Muhittin Böcek, seçim öncesi Doyran bölgesinde yaptığı ziyareti sırasında kendisine gelen talepleri değerlendirdiklerini ve otopark ve meydan olarak kullanılabilecek alan düzenlemesinin startını verdiklerini söyledi. Doyran Sosyete Pazarı’nda 2 bin metrekare bir alanı sıcak asfalt ile kapladıklarını dile getiren Başkan Böcek, amaçlarının burada ticaret yapan 71 esnafı kışın çamurdan yazın ise tozdan korumak olduğunu söyledi. Başkan Böcek, Doyran bölgesine günübirlik gelen ziyaretçilerinde bu alanı otopark olarak kullanabileceklerini bildirdi.
GÜNEŞ ENERJİLİ SOKAK AYDINLATMASI
Ayrıca kaldırım çalışmalarına da başladıklarını ifade eden Başkan Böcek, Doyran Mahallesi’nde 6 bin 500 metrekare kilit taş kaldırım yapacaklarını kaydetti. Çalışmaların hızla sürdüğüne işaret eden Başkan Muhittin Böcek, ilk kez Çakırlar Sosyete Pazarında uyguladıkları güneş enerjili sokak aydınlatma teknolojisini, Doyran Sosyete Pazarı’na da kuracaklarının müjdesini verdi. Başkan Böcek, yaptığı denetimlerin ardından bölge sakinlerini ziyaret edip onlarla sohbet etti.

Haberleri