Dsi’den Kızılay’a Kan Bağışı

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü çalışanları, Türk Kızılayı’na ‘Üç Kişiye Umut Olun Hayat Kurtarın’ kampanyası çerçevesinde kan bağışında bulundu.
DSİ 13. Bölge Müdürlüğü İşyeri Hekimi Dr. Emrah Küçükbozbey gözetiminde, Bölge Müdürlüğü Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen kan bağışına DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Oğuz Kasap, Mehmet Nazif Kök, Tuncay Aykan, Osman Ertürk, şube müdürleri ve personel katıldı.
DSİ çalışanlarının yoğun bir katılım gösterdiği kan bağışında ilk olarak Bölge Müdürü Turkay Özgür kan verirken, “DSİ büyük bir ailedir. Biz Aile olarak Kızılay’ımıza her yıl birkaç defa kan bağışında bulunuyoruz. Böylece hem kendi bedenimizi daha sağlıklı hale getiriyor, hem de kan ihtiyacı olan hastaların umudu oluyoruz” dedi.
Herkesin bir gün kana ihtiyacı olabileceğini vurgulayan Özgür, “Bu bağlamda her vatandaşımızın Kan bağışı konusunda duyarlılık göstermeleri gerekmektedir. DSİ ailesi olarak verdiğimiz kanların hastalara şifa olmasını Yüce Allah’tan diliyor, kan bağışında bulunan bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haberleri