-elmalı Myo, Dgs Başarısını Yeniledi

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO) DGS ile öğrencilerini bir fakülteye yerleştirmede yüzde 40 başarı elde etti.
Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO) DGS ile öğrencilerini bir fakülteye yerleştirmede yüzde 40 başarı elde etti. Elmalı MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Halil Demir, bir önceki yıl olduğu gibi bu yıl da önemli bir başarı elde ettiklerini söyledi. Demir, "Biz yönetim olarak ilçemize, okulumuza gelen öğrencilerimizi daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bunun için bütün öğretim elemanlarımızdan DGS konusunda öğrencilerimize bilgilendirmeler yapmalarını istedik. Bunun da faydasını görüyoruz. Toplam 52 öğrencimiz aralarında İstanbul Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği’nin de bulunduğu değişik fakültelere yerleşme şansı buldu. Bu konuda ortak kurs çalışması yaptığımız İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akalın da Halk Eğitim Merkezi bünyesinde hem Elmalı MYO öğrencilerine, hem de ilçede bu eğitimi almak isteyenlere yönelik DGS kursları düzenlendiklerini belirterek, "Elden edilen başarıdan memnunuz. Bu konuda bizde MYO bünyesinde emeği geçen öğretim elamanlarına çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Haberleri