Erdoğan İçin Destek Ziyaretleri

AK Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı Küçükköy, Büyükköy ve Bozova mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek istediler.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Korkuteli İlçe Teşkilatı, 10 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde mahalleye dönüşen beldeleri ziyaret ettiler. Küçükköy, Büyükköy ve Bozova mahallelerinde vatandaşlarla buluşan AK Parti heyeti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek istediler. AK Parti heyetinin mahalle ziyaretlerine İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Belediye Meclis Üyeleri ve partinin yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran hafta boyunca ilçe merkezinde Erdoğan’ın broşürlerini dağıttıklarını belirterek, "Şimdi de mahalleye dönüşen köylerde çalışmalarımıza başladık. Halkın AK Parti’ye ve Başbakanımıza teveccühü çok güzel. Bu seçim ilk turda bitecek" diye konuştu.Korkuteli içinde hedeflerinin yüzde 60 olduğunu kaydeden Yıldıran, "Korkuteli’de hedefimiz yüzde 60. Bu oranında daha üstüne çıkmayı planlıyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde devam ediyoruz. İnşallah milletin adayı, Cumhurbaşkanı olarak Çankaya’ya çıkacak" dedi.

Haberleri