Forum Kayseri’de Okul Alışverişi Hem Kazançlı Hem Eğlenceli

Tüm ziyaretçilerine ayrıcalıklı alışveriş keyfi yaşatan Forum Kayseri, ’’Okula Dönüş Kampanyası’’ ile ziyaretçilerini hediye yağmuruna tutuyor.
Kayseri ve çevre illerde yaşayanların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kayseri, okula dönüş günlerini kazançlı bir alışverişe çevirmek için özel bir kampanya daha düzenliyor. 13-30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile Forum Kayseri’de aynı gün içerisinde toplam 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler hediye çarkını çevirme şansı yakalayacak. Okula Dönüş Kampanyası kapsamında hediye çarkını çeviren ziyaretçiler, notebook, iPad mini ve Samsung tablet başta olmak üzere, okul çantasında kırtasiye ve boya setine, kalemlikten deftere kadar bir çok hediye kazanabilecekler. Forum Kayseri kazandıran kampanyalarıyla yediden yetmişe herkesin vazgeçilmez alışveriş ve yaşam merkezi olmaya devam ediyor.
"FORUM KAYSERİ HAKKINDA"
Türkiye’de alışveriş merkezleri, ofis ve konutu da içeren çok amaçlı projeler geliştirip, yöneten Multi Development Türkiye tarafından hayata geçirilen Forum Kayseri, 21 Aralık 2011’de açılmıştır. 160 bin metrekare inşaat alanı ve 65 bin metrekare kiralanabilir alanıyla Anadolu’daki en büyük alışveriş merkezlerinden olan Forum Kayseri, 200’den fazla seçkin markayı ziyaretçileriyle buluşturmaktadır. Şehrin tam merkezinde yer alan alışveriş merkezi, Kayseri’nin yanı sıra Sivas, Yozgat, Niğde, Kırşehir ve Nevşehir gibi çevre illerden de gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmaktadır.

Haberleri