Görme Engelli Milli Takımı’ndan Eskici’ye Ziyaret

Erciyes Kayak Evinde kamp yapan Görme Engelliler Atletizm Milli Takımı, kamp bitiminde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.
Görme Engelliler Atletizm Milli Takımı 14-25 Ağustos 2014 tarihlerinde İngiltere’de yapılacak Atletizm Avrupa Şampiyonası hazırlık kampını tamamlayarak İngiltere’nin yolunu tuttu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Erciyes Kayak Evi’nde 22 gün süreyle kamp yapan milli kafile, Avrupa Şampiyonası’na oldukça umutlu gitti.
Toplam 27 kişiden oluşan milli takım kafilesi antrenmanlarını, atletizm pistinde gerçekleştirdi. Milli kafile kamp sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’ye ziyaret ederek, yardımlarından dolayı teşekkür etti. Ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, "Bakanlığımız spora ve sporcuya oldukça önem veriyor, gerek tesis gerek araç gereç ekipman anlamında çok büyük yatırımlar yapıyor bize de bu imkanları sporcu kardeşlerimizle buluşturmak düşüyor. Elimizden geldiği kadar tüm imkanlarımızı Görme Engelli Milli Takımımızın hizmetine sunduk, umarım memnun kalmışlardır. Sporcularımıza ve milli kafilemize İngiltere’de yapılacak Atletizm Avrupa Şampiyonası’nda yürekten başarılar diliyorum" dedi.

Haberleri