Hacıcaferoğlu, Korkuteli’nde Pehlivanlarla Görüştü

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Korkuteli’de Güreş eğitim Merkezi, Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu ve 100. Yıl Atatürk stadyumunda incelemelerde bulundu. Hacıcaferoğlu, Güreş eğitim merkezindeki güreşçilerle tek tek görüştü.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Güreş Eğitim Merkezi müdürlüğünü ziyaret ederek binada incelemelerde bulundu. 40 öğrencinin barındığı Güreş Eğitim Merkezi binasını dolaşan Hacıcaferoğlu, “İlçelerimizi teker teker geziyorum. Korkuteli’deki eğitim merkezini gezim sorun ve sıkıntıları yerinde görmek istedik. Merkezi değil, yerinde yönetimle tesislerimizi en güzel şekilde idare etmek istiyorum. Kurumlar arası dayanışmanın önemi çok büyük. Ortak çalışmalarda bulunmak, beraber büyük projelere imzalar atmak adına Kaymakam Erol Tanrıkulu’nu da ziyaretlerde bulundum.” Dedi.
Hacıcaferoğlu, daha sonra Güreş eğitim merkezindeki öğrencilerle yemekte buluştu.
İl ve ilçelerde Güreş Eğitim Merkezinde yatılı eğitim gören sporcularla yakından ilgilendiğini ifade eden Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Ata sporu güreşe ayrı bir önem veriyoruz. Korkuteli Güreş Eğitim Merkezinde hem sporunu yapan, hem de eğitimini gören öğrencileri sürekli ziyaret ediyorum. Çünkü onların büyük bölümü ailesinden uzakta, kırsal kesimde yaşayan dar gelirli aile çocukları. Sporcuların okulları, sağlığı ve beslenmesini denetleyerek başarılı olmasını sağlıyoruz. Öğrencilerin, antrenmanlarını izliyor, sohbet ediyor ve gelecekleri hakkında projeler üretiyoruz. Hedefimiz, halen hayatta olan Dünya ve Olimpiyat Şampiyonları yetiştirmektir” dedi.
Hacıcaferoğlu, “güreşteki başarıyı ekip çalışmasıyla gerçekleştirdiklerini, Korkuteli güreş Eğitim Merkezinde bulunan sporculara her zaman destek sağlayan tüm antrenörlere teşekkür ediyorum” dedi.

Haberleri