Kayseri Şekerspor Yeni Sezona 19 Yeni Transfer İle Başlıyor

Spor Toto Üçüncü Lig 3. Grup’ta bu haftasonu deplasmanda oynayacağı Ankara Demirspor maçı ile 2014-15 sezonuna ’’Merhaba’’ diyecek olan Kayseri Şekerspor, yenilenmiş kadrosu ile dikkat çekiyor. Yeşil-Beyazlı takım 27 kişilik kadrosunu netleştirirken, bu kadronun içinde 19 yeni transfer dikkat çekiyor. Kadroda iç transfer olarak 5 oyuncu yer alırken, alt yapıdan alınarak profesyonel yapılan 3 oyuncu bulunuyor.
Kayseri Şekerspor, bu sezon 3. Lig 3. Grup’ta birbirinden güçlü takımlar ile mücadele edecek. Hedefini grupta ilk 8 takım arasına kalmak olarak belirleyen Yeşil-Beyazlı takım bu haftasonu başlayacak lig öncesinde 27 kişilik kadrosunu netleştirmiş durumda. Yeşil-Beyazlı takımda 19 yeni transfer dikkat çekiyor. Kayseri ekibinde bu 19 yeni transferin yanısıra iç transferde anlaşma saağlanan 5 oyuncu ile alt yapıdan profesyonel yapılan üç oyuncu yer alıyor. Kayseri Şekerspor’un sezon öncesinde dış transferde imza attırdığı isimler, geldikleri takımlar ve mevkileri şöyle: Sertaç Güzel (Kaleci-BUGSAŞ), Deniz Çınar (Kaleci-Gençlerbirliği), Birol Yiğit (Stoper-Vanspor), Ümit kale (Stoper-Kırıkhanspor), Gürol Karataş (Stoper-Refahiye), Burak Öztürk (Stoper-Yimpaş Yozgat), Doğancan Akkaya (Sağbek-Tuzlaspor), İbrahim Etham Sevinç (Sağbek-Gümüşhanespor), Aytunç Öden (Solbek-Gümüşhanespor), yasin?sarı (Solbek-Kırıkhanspor), Hüseyin Demir (Ön Libero-Diyarbakırspor), Okan Ünal (Ön Libero-İnegölspor), Süleyman Öztürk (Ön Libero-Aksarayspor), Zahit Aydın (Sol Ön-1461 Trabzon), Tugay Komşu (Sağ-Sol Ön-Adıyamanspor), Tolga Değirmenci (Sağ-Sol Ön-Boluspor), Muzaffer Taşkın (Forvet Arkası-Nazillispor), Süleyman Köse (Santrfor-Kayseri Yolspor), Cemil Karakum (Santrfor (Aksarayspor).
Kayseri Şekerspor’da iç tranfserde sözleşme imzalanan isimler ise şunlar: Batuhan Kaya (Kaleci), İsmail Bulut (Santrfor), Serkan Güçlü (Ortasaha), Altan Güneş (Ortasaha), Emre Gemici (Santrafor). Y
Yeşil-Beyazlı takım ayrıca bu sezon bir ilke imza atarak ilk defa alt yapıda forma giyen üç oyuncuyu profesyonel yaptı. Alt yapıdan alınarak profesyonel yapılan isimler ise şunlar: Gürkan Arslan (Ortasaha), Çağrı Yuyum (Santrafor) ve Raşit Şimşek (Stoper).

Haberleri