Kayseri Ve Boğazlıyan Yaz Spor Okullarında Görkemli Kapanış

Kayseri Şeker Fabrikası tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarının kursları Kayseri ve Boğazlıyan’da düzenlenen törenlerle sona erdi. 15 eğitmen tarafından 550 öğrenciye verilen kurslar sonunda kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.
Boğazlıyan İlçe Stadında gerçekleştirilen törene, ilçe Müftüsü Mehmet Güler, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ömer Aynalı, Özel İdare Müdürü Recep Boylu ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Vedat Oymak, Kayseri Pancar Kooperatifi Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu, Kayseri Şeker Fabrikası Başkan Vekili Atilla Yalçın, Boğazlıyan Şeker Fabrikası Ziraat Müdürü Hulusi Yüksel, Birim Müdürleri, şirket çalışanları, kursiyer ve aileleri katıldı. Sertifika töreninde konuşan Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, “Kayseri Şeker, Kayserinin ekonomisine büyük katma değer oluşturan bir şirket olması yanı sıra sosyal sorumluğunun da bilincinde olan bir kuruluştur. Yaz kursları bu sosyal sorumluluk bilincimizin en büyük parçalarından bir tanesidir. Sosyal sorumluluk duygusunda bizim esas amacımız geleceğe yatırım yapmaktır. Bir Fabrika yaparsınız yeni bir yatırım yaparsınız bunlar ekonomik hayatın sürdürebilmesinde önemli olan şeyler, ama gençlere ve çocuklarımıza yatırım yapmak geleceğimize yatırım yapmaktır. Biz Kayseri Şeker Fabrikası olarak bunlara önem veriyoruz” dedi.
Boğazlıyan Şeker ve Mamulleri Entegre Tesisi katkılarıyla düzenlenen Yaz Spor Okulu kapanış töreninde konuşan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu ise, “Kayseri Şeker olarak sosyal sorumluluk projemiz çerçevesinde sosyal ve sportif faaliyetlere imza atıyoruz. Çocuklarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlayan Yaz Spor Okulumuza katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haberleri