Kayserispor, Orduspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor, yeni sezonun ilk maçında karşılaşacağı Orduspor mücadelesinin hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Karpuzatan Tesisleri’nde, teknik direktör Mutlu Topçu yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kayserisporlu futbolcular, antrenmanın başlangıcında ısınma çalışması yaptı. Antrenman kuvvet ve kondisyon çalışmalarıyla tamamlandı.
Kayserispor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, "Uzun bir kamp dönemi geçirdik. Çok verimli geçti. Çok arzulu, istekli futbolcularımız vardı. Kamptan sonra bizim için sakatlıkların durumu önemliydi. Bir iki tane futbolcumuzun sakatlık problemleri vardı. Onlar da bugün aramızdalar. Sadece Hakan’ın küçük bir problemi vardı, o da yarın aramıza katılacak. Bobo ile Sinan’nın küçük problemleri var. Onlar haricinde diğer futbolcularımız gayet iyidir” dedi.
"TARAFTARI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ"
Topçu, bütün benlikleri ile Orduspor karşılaşmasını beklediklerini belirterek, "Biz takım halinde hazırız. Umarım iyi bir başlangıç yaparız. Bu sene iyi bir takımımız var. Büyük küçük birbirlerine sevgileri var. Kamp döneminde en ufak bir problem yaşamadık. Bu bizim için lige artı bir başlangıç olacaktır. Daha önce de söyledim; biz 2005-2006 döneminde buradaydık. Taraftar bizimleydi. Maçlarımıza geldiler, bize çok büyük destek oldular. Aynı desteği tekrar bekliyoruz. Biz iyi futbol ve iyi mücadele etmek için buradayız ve bu nedenden dolayı taraftarı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Haberleri