Keksav, Kampus Binası İçin Toplandı

Antalya’nın Korkuteli İlçesi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (KEKSAV) Başkanı Galip Kaya, tamamlanmak üzere olan Meslek Yüksekokulu’nun eksikleri için Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu ve AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran’dan badestek istedi.
Korkuteli Meslek Yüksekokulu’nun bulunduğu yeri İmam Hatip Lisesi’ne devredeceklerini belirten Kaya, "Gerekli kişiler ve kurumlarla görüşüyoruz. Yeni Korkuteli MYO’nun bazı sıkıntıları var. Yol, elektrik ve su konusunda yardım istiyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, okulun bulunduğu bölgeyi Antalya’dan gelen ekiplerle birlikte incelediklerini kaydederek, "Müteahhit firma okul 130 tonluk su tanklarını koyduğu anda temiz suları pompalamaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.
Karaceliloğlu yol talebi ile ilgili olarak da, "O yolu kullanan kum fabrikasından kum talebinde bulunulacak. Yolun ağır tonajlı araçların geçecek şekilde tesviye yapılması gerekiyor. Bir kepçeyi yolun düzeltilmesi için görevlendireceğiz. Yolun uygun duruma gelmesi sonucunda asfaltlama işlemine başlanacak" şeklinde konuştu.
AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran da elektrik sorunu için gereken yerlere talimat verildiğini belirterek, yeni eğitim ve öğretim yılı başlamadan önce sorunun çözüleceğini söyledi.

Haberleri