Kuaförlerden Başkan Tütüncü’ye Teşekkür

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz günlerde kabul ettiği Kuaförler ve Manikürler Odası’nın yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, başarılar dilediği oda yönetiminin, üyelerine yönelik önemli hizmetler yapacağına yürekten inandığını söyledi. Başkan Tütüncü, esnafa özel bir önem verdiklerinin altını çizerek, “Esnafları mutlu bir toplumun bütün fertlerinin de mutlu olacağına, gönülden inanmış bir belediye başkanı olarak esnafın çok kazanmasını, esnafın daha iyi imkanlara sahip olmasını arzu ederim. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdürdük, sürdürmeye de devam ediyoruz” dedi.
Kuaförler ve Manikürler Odası ile güzel işler yapmayı arzu ettiklerini dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, “Birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapabilmek arzumuzdur. Makamlar kalıcıdır ama insanlar o makamdan gelip geçerler. Dolayısıyla akıp geçen zaman içerisinde el ele vererek esnafımız, halkımız için güzel işler yapmaktan dana önemli hiçbir şey yok” şeklinde konuştu.
Başkan Tütüncü’ye ziyareti nedeniyle duyduğu memnuniyeti belirten Oda Başkanı Tolgahan Demir de kayıt dışı ile mücadelede odaya verdiği destek nedeniyle de teşekkür etti.

Haberleri