Küçük Karabalık Köy Okulları İçin Sahnelendi

2014-2015 sezonunda Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu birimini hayata geçiren Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu (ABT), çocuk oyunlarını her Pazar günü düzenli gösterimlerin yanı sıra okullardan gelen talepler doğrultusunda hafta içinde de sahneliyor.
ABT Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu Birimi, bu kez perdelerini köy okulları için açtı. Üç okulun bir araya geldiği gösterime Odabaşı Köyü ve Kirişçiler Köyü ilkokullarının yanı sıra, Teomanpaşa Mahallesi’nden İsmail Hakkı Kaya İlkokulu da katıldı.
Ali Meriç’in yönetmenliğinde Samed Behrengi’nin dünyaca ünlü eseri “Küçük Karabalık”ı sahneleyen ABT, fedakar eğitimcileri de unutmadı. Gösterimin sonunda sahneye davet edilen öğretmenlere, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından iletilen hediyeler ve çiçekler takdim edildi.
“Küçük Karabalık” ve “Değiştirilmiş Çocuk” adlı çocuk oyunlarını tüm sezon boyunca her Pazar saat 11.00 ve 15.00’te dönüşümlü olarak sahneleyecek olan ABT, Ocak ayından itibaren iki yeni çocuk oyununu daha izleyici ile buluştaracak.

Haberleri