Milletvekili Tunç Üniak’li Gençlerle Buluştu

AK Parti Gençlik Kolları’na bağlı üniversite birimi olarak faaliyet gösteren ’Üniak Bartın’ ekibi, başlattığı kahvaltı ve tanışma programlarının ilki bu hafta AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un katılımı ile gerçekleştirildi.
Geleneksel hale getirilmesi planlanan etkinliğin ilkine Bartın Milletvekilimiz Yılmaz Tunç’un yanısıra, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dinçer Çavuşoğlu, AK Parti Bartın Belediye Meclis Üyeleri İlker Camcı, Cahit Kemik ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Bartın Üniversitesi’nin değişik bölümlerinde okuyan öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı programında konuşan AK Parti Üniversite Başkanı Ömer Yılmaz, üniversite öğrencilerinin her zaman yanında olduklarını, her türlü sorunlarıyla ilgilenmeye çalıştıklarını ve organize ettikleri her etkinliğe üniversiteli öğrencileri beklediklerini söyledi. Sohbet havasında geçen program, üniversiteli gençlerle Bartın AK Parti teşkilatının tanışmasına ve kaynaşmasına vesile oldu. Kahvaltı sonrası konuşma yapan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, güzel etkinliklerinden dolayı Üniversite Başkanı Ömer Yılmaz ve ÜNİAK ekibi başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
Programında konuşma yapan Milletvekili Yılmaz Tunç, “Bartın ÜNİAK teşkilatımızın kahvaltı programında genç arkadaşlarımızla bir araya geldik. ÜNİAK Bartın’da üniversite bünyesinde bir araya gelen gençlerimizin yer aldığı bir oluşum. Tüm Türkiye genelinde ÜNİAK’ın çalışmaları var. Bartın’da da Ömer Yılmaz kardeşimizin ve yönetim kurulu üyelerinin başkanlığında güzel faaliyetler yapıyorlar. ÜNİAK teşkilatına bu organizasyon için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haberleri