Miniklerin Satranç Turnuvası Sona Erdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları İl Temsilciliği ve Antalya Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen “2015 Antalya Okul Sporları Satranç İl Birinciliği Turnuvası” Deepo Outlet Satranç Merkezi’nde sona erdi.
Minikler kategorisine 139 erkek 92 kız toplam 231 sporcu katıldı. Minikler kategorisinde birbiriyle yarışa miniklerin kızlar grubundan 1’inciliği 7 puan ile Feyza Kıpık alırken 2’nci Gökçe Berrin Akça, 3’üncü İlayda Acar, 4’üncü Habibe Tuğçe Acar oldu.
Erkekler kategorisinde ise 1’inci 7 puan ile Cem Çekli olurken 2’nci Oğuz Puhur, 3’üncü Efe İnan, 4’üncü Kaan Acar olarak sonuçlandı. Dereceye giren okullar erkekler kategorisinde 1. İstek Özel Antalya Yeditepe İlkokulu, 2.Özel Bahçeşehir Koleji İlkokulu, 3.Meryem Mustafa Ege, kızlar kategorisinde dereceye giren okullar 1. Mustafa Adıyaman İlkokulu 2.Hüseyin Ak İlkokulu 3.Küçük Hasan İlkokulu oldu.
Turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalya, okullara ise kupaları düzenlenen törenle teslim edildi. Okul sporları satranç turnuvası 08-09 Ocak tarihlerinde küçükler kategorisi ile devam edeceği bildirildi.

Haberleri