Muratpaşa’da Taksi Durakları Yenilecek

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal taksi durakları projesi ile ilgili bilgi verdi.
Başkan Uysal’ı makamında ziyaret eden Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, taksi duraklarıyla ilgili taleplerini dile getirdi. Muratpaşa’da bulunan 127 taksi durağının yenilenmesiyle ilgili Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Uysal, “İki etaplı bir projeyle Muratpaşa’da taksi duraklarını ele alacağız” dedi.
Önceliği acil yenilenmesi gereken duraklara vereceklerini kaydeden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Muratpaşa’daki taksi duraklarına standart getirerek, tek tip taksi durakları yapacağız. Hizmetin ve kazancın adil bölüşümü için durakların birleşmesi fikrini destekliyoruz. Taksi duraklarının yenilenmesi için sponsor arayışına başladık. Karşılıklı işbirliği içinde hem hizmet alan yurttaşımızın hem de hizmet veren vatandaşımızın yüzünü güldüreceğiz” diye konuştu.
Desteklerinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür eden Alkan ise, Muratpaşa’daki taksi duraklarının durumuyla ilgili bir rapor hazırlayacaklarını belirtti. Acil yenilenmesi gereken duraklarının listesini Başkan Uysal’a vereceklerini kaydeden Alkan, “Antalya merkezde bulunan 186 adet durağın 127’si Muratpaşa’da” şeklinde konuştu.

Haberleri