(özel Haber) Antalya’da Deprem Paniği

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde saat 14.38’de meydana gelen 3.2 büyüklüğündeki deprem, vatandaşları sokağa döktü. Korkudan evlerine girmek istemeyen vatandaşlar, Döşemealtı Belediyesi’ne ait otobüsten yapılan anonsla sakinleştirilmeye çalışıldı.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden edinilen bilgiye göre, Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde saat 14.38’de merkez üssü Kömürcüler olan 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Panik yaşayan vatandaşlar kendilerini evlerinden dışarı attı.
BELEDİYEDEN ANONS
Döşemealtı Belediyesi’ne ait otobüsle görevliler anons yaparak vatandaşları sakin olmaya çağırdı. Görevliler yaptıkları anonsta, “İlçemizin merkez üssü kömürcüler olan 3.2 şiddetinde bir deprem olmuştur. Kandilli Rasathanesi’ne göre lokal fayların hareketi olup, kaygılanacak bir durum yoktur. Halkımızın sakin olmasını diliyoruz” dedi.
Anonsları dinleyen vatandaşlardan bazıları ikna olup evlerine dönerken bazıları bekleyişlerine devam etti.
DEPREM ANI KAMERADA
İlçede meydana gelen deprem, Döşemealtı Belediyesi’nin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde belediye binasında personel ve işlemleri yapılan vatandaşların korkuyla kendilerini dışarı atmaları yer alıyor. Görüntülerde depremde personel ve vatandaşların asansörleri kullanmaması, merdivenlerden inmeleri dikkat çekiyor.

Haberleri