Restoranda Ateş Açıp İşletme Sahibini Yumrukladı

Kemer’deki 5 yıldızlı bir otelin sahibi, bir gün arayla tabancasıyla havaya ateş açtığı ve işletmeciyi yumrukladığı restoranda güvenlik kamerasına yakalandı. Restoran sahibinin şikayetçi olduğu otel sahibi H.K.’nin silahıyla birlikte ortadan kaybolduğu belirtiliyor.
Edinilen bilgiye göre Kemer Akdeniz Caddesi’ndeki restorana bir süredir müşteri olarak giden 44 yaşındaki H.K., aşırı içkili şekilde yaptığı bazı taşkınlıkların yanında silahını çekerek güpegündüz havaya ateş açmaya başladı. 21 Ağustos’ta aynı yerde havaya ateş açtığı ileri sürülen H.K., 30 Ağustos günü saat 16.15 sıralarında otelinin güvenlik görevlisi Ümit G. ile birlikte geldiği restoranda, 5-6 dakika sonra eline aldığı silahla ateş etti. İşletme sahibi Ahmet B., H.K.’yi uyararak aile restoranı olan mekana yakışmayan hareketler yapmamasını, aksi halde gelmemesini söyledi.
BU KEZ DE YUMRUK ATTI
Ertesi gün 13.34’te yine aynı restorana, çalışanı olan özel güvenlik görevlisi Ümit G. ile birlikte gelen H.K., bir sandalyeye güçlükle otururken restoran işletmecisi Ahmet B. aşırı alkollü olarak restorana gelmemesi gerektiğini hatırlatıp diğer müşterileri ve kendisini rahatsız ettiğini belirterek gitmesini istedi. 112 Acil Servis sağlık ekibinin de yemek yediği sırada meydana gelen olayda, güçlükle oturduğu masadan kalkan H.K., ayakta tartışmaya başladığı restoran işletmecisine bu kez de yumruk attı. İşletmecinin, restorandan güçlükle uzaklaştırılan H.K.’nin çıkardığı olayı polise bildirmesi üzerine gelen polis ekibi, restoran işletmecisi Ahmet B.’yi karakola götürerek ifadesine başvurdu.
Olayın intikal ettiği nöbetçi cumhuriyet savcısının yakalanması talimatını verdiği öğrenilen H.K. ise kayıplara karıştı.
Polis olay yerinde yaptığı incelemede, H.K.’nin 30 Ağustos günü 16.21’de tabancasını çekerek restoranın içinde havaya ateş ettiğinin, 31 Ağustos günü saat 13.29’da da içkili olarak geldiği restorandan gitmesini isteyen işletmeciyi yumrukladığının işletmedeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendiğini tespit etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberleri